BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Vacanta de vara

     Poate ca e cam tarziu sa vorbesc despre asta, avand in vedere faptul ca deja a trecut o luna din ea, insa o voi face.

.

Personal, vacanta asta am asteptat-o enorm de mult, desi anul scolar nu a fost atat de stressant, sau obositor. Dimpotriva, a fost unul din cei mai frumosi ani [scolari]. Cu toate acestea, gandul acela sumbru ca trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata, si ca trebuie sa iti petreci 6-7 ore in scoala, in fiecare zi, intuneca orice manifestare a bucuriei provocate de momentele “bune”. Sa nu mai vorbesc despre stressul cauzat de teste, teze, ascultari, profesori “crizati”, etc. Doar ideea ca va exista o perioada in care sa poti sa simti ca traiesti imi inspira nerabdare… o nerabdare a sosirii verii…

.

In urma cu cateva luni, visam ca vara asta o sa fie plina de distractie, plina de fotbal, plina de petreceri, plina de nopti nedormite, plina de zile in care ma trezesc la 14.00, plina de ore in fata calculatorului…
.

In fine, am asteptat-o atat de mult si iata ca in acest moment o am: VARA! Activitatile pe care le interprind acum, nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Sa zicem ca s-au implinit vreo 90% din asteptari… Ceea ce este perfect! Mi-am propus sa nu rostesc cuvantul “plictiseala”… si nu o voi face!

This entry was posted on Thursday, July 10th, 2008 at 8:50 pm and is filed under Viata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Vacanta de vara”

  1. anonim fara motiv..:P Says:

    idem…no comment..

Leave a Reply