BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Vreau fotbal!

Vizionam aseara meciul Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, disputat impotriva echipei Galatasaray ( terminat 2-2 ), si mi-am amintit de vremurile bune in care urmaream cu sufletul la gura meciurile lui Dinamo.

Am fost odata, pe vreamea cand nu exista GspTv, un om care urmaream meciurile cainilor rosii plin de entuziasm. Imi amintesc ca tremuram (la propriu) de emotie. Mi-e dor de timpurile in care saream din pat si tipam prin toata casa “Gooool Dinamo! \:d/“. De asemenea, nu pot fi uitate nici momentele triste (invrangeri), din cauza carora aproape ca nu puteam dormi ( :( ).

Mi-e dor de tachinarile prietenilor mei stelisti si de cautarile mele disperate de scuze, atunci cand Dinamo suferea un esec ( ~X( ), insa nimic nu se compara cu satisfactia momentelor in care eu eram cel care tachina. ( :x )

Pase, suturi, ratari, faulturi, cornere, out-uri, offside-uri, cartonase, fluier, eliminari, goluri anulate, transpiratie, oboseala, demoralizare, bucurie, etc :x. Toate aceste cuvinte mi-au creat multe momentele de bucurie pe parcursul copilariei mele. Spectacole desavarsite! :)
Probabil ca cei care citesc acest blog, si care nu ma cunosc, nici macar nu si-au dat seama ca imi place fotbalul asa de mult. Si asta din cauza ca nu am decat un post sau doua legate de acest sport. Insa acest lucru se intampla din cauza ca, in sezonul asta, nu am urmarit nici macar un meci, din simplul motiv ca nu am cum. Aflandu-ma in aceasta situatie, nu imi ramane decat sa astept meciurile lui Dinamo in Cupa UEFA ( adica mai am aproximativ o luna pana sa vad un meci ca in vremurile bune :-< ).

This entry was posted on Thursday, August 14th, 2008 at 12:06 pm and is filed under Reflexii, Sport, Viata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Vreau fotbal!”

  1. Ella Says:

    stiam k poti face o jmekerie si poti vedea meciurile pe un site.. daca aflu concret despre ce e vb te anunt;)

    ps: daca erai stelist nu lasam comm:))

  2. Florian Says:

    iti multumesc :)

  3. manu Says:

    hehe… ia incearca http://www.cool-tv.net sau http://www.gecotv.ro dar cel mai bine citeste articolul asta :)) e superb http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/probleme-pentru-rcs-rds-liga-i-e-gratis-pe-internet-2845166 eu am incercat si merge, dar pefer sa ma uit la tv, daca tot prind gsp-ul:P

  4. Florian Says:

    ms de informatii, dar netul meu e prea slab ca sa imi poata merge. :( ~X(

  5. Ella Says:

    mi-a luat=o manu inainte:( uaa:(( oricum nici eu nu pot sa vad meciurile.. cool-tv imi da erori:( HEELP!:)) :-s

  6. Florian Says:

    Pai ce erori iti da? trebuie instalat sopcast, windows media player 10, si sa deschizi prin Internet Explorer.

Leave a Reply