bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

La ce bun ?

Ma uit foarte rar la televizor. Acest lucru se datoreaza faptului ca imi petrec aproape tot timpul in fata calculatorului. Cu toate astea, ma uitam astazi la stirile PROTv de la ora 19.00. Si observ tot felul de stiri, in care moartea e subiectul principal ( accidente, crime, sinucideri, etc ). Intrebarea mea intrebatoare, este “De ce s-ar uita cineva la asemenea stiri?” . Dupa ce vezi un asemenea scenariu, nu poti decat sa iti creezi stari de regret, de fustrare, in final, de disconfort. Ai ceva de invatat? NU! Stii ca trebuie sa “circulezi” cu atentie, stii ca e bine sa fii precaut tot timpul, stii ca nu e bine sa ucizi, etc! Deci le stii! Nu trebuie sa inveti lucrurile astea vizualizand stiri “mortale”(a se citi “stiri in care ’subiectul’ principal e moartea”). Asadar, de ce ar vrea cineva sanatos cu capul sa se uite la asa ceva?
Prin ambundenta de astfel de stiri, mass-media nu a facut decat sa banalizeze moartea. Astfel, moartea este un lucru absolut normal… Nu ii mai pasa nimanui ca au murit X persoane in nu stiu ce accident. Asta e un lucru absolut normal!

This entry was posted on Sunday, November 16th, 2008 at 9:07 pm and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “La ce bun ?”

  1. briza Says:

    gandeste-te ca ai avut o zi teribil de proasta… in care s-a desprins o bucata din tavan fix in cafeaua ta preparata cu grija… sau in care pisicii tale nu i-a placut noul tau parfum si a decis sa te zgarie…
    intr-o astfel de zi, ce faci? te plangi prietenilor .
    si ei ce fac? iti zic: ’se putea si mai rau, nu te uiti la stirile de la ora 5?’
    asa ca dai drumu’ la televizor sa vezi cum o duc altii mai rau ca tine.
    case solved. :)

  2. Florian Says:

    Si la ce te ajuta sa vezi ca altii o duc mai rau ca tine? Deja stii asta! Iar lucrul asta tot nu o sa repare zgarietura pisicii…

Leave a Reply