BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Back into the game ?!

De ceva vreme ma bate gandul sa ma reapuc de algoritmica. A inceput si scoala, si lucrul asta se pare ca incepe sa ma motiveze mai tare. Parca as vrea sa mai incerc inca odata sa ma calific la ONI, deci sa trec de OJI. Nu am mai lucrat de vreo 3-4 luni, si am cam uitat cateva notiuni…sau cel putin mi-am iesit din forma.
Tentativele mele de a reincepe cu munca la info se finalizau mereu din motive destul de mici si neinsemnate, ceea ce imi dovedeste inca o data faptul ca sunt un lenes. Ba nu mergea siteul infoarena, ba nu aveam instalat in calculator niciun compilator, ba aia, ba cealalta… In sfarsit, am reusit astazi sa inving lenea si sa lucrez bellman-ford cu coada (da, am lucrat vreo 2 probleme) si mi-am repetat parcurgerea in latime. Dupa cum vedeti, am inceput cu teoria grafurilor… Sper sa nu se stinga in mine dorinta de a lucra, desi inca nu mi-am iesit complet din starea de ieri…

This entry was posted on Sunday, September 21st, 2008 at 8:53 pm and is filed under Viata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Back into the game ?!”

  1. Cedik Says:

    Citind si precedentul post, sa stii ca ar fi intr-adevar o idee buna sa te apuci de algoritmica, daca iti place.
    Stii ce ar fi dragut, daca iti place programarea?
    Sa incerci niste Visual C :D
    E destul de usor sa lucrezi cu el, desi nu stiu cat de mult m-as fi descurcat eu daca nu imi arata profa la laborator :))
    Seamana destul de mult cu Macromedia Flash

  2. Florian Says:

    Stiu intr-o oarecare masura Visual C#. :D Deocamdata nu ma apuc serios de el… si asa il facem in cls a 12-a la info. ;)

Leave a Reply