BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Am nevoie de o pauza…

Astazi ma simt foarte aiurea. Nu am chef de nimic. Ma simt foarte obosit. Ma simt foarte stressat. Ma simt lipsit de orice vlaga. Ma simt trist. Ma simt descurajat. Nu am puterea nici sa zambesc, nici sa plang. Mi-e lene! In momentul asta, as putea strica buna-dispozitie a oricui fara sa trebuiasca sa ma straduiesc prea tare si chiar fara sa vreau. Simt ca am tot timpul din lume la dispozitie, insa tot acum, simt ca nu am timp de nimic. Nimic nu ma poate bine-dispune… niciun film, nicio melodie, niciun clip, si probabil nicio persoana… Stiu ca am rezolvat absolut tot ce era de rezolvat… insa sunt la fel de sigur ca un lucru imi scapa… nu stiu ce… Nu sunt deloc comunicativ acum, deci nu vreau sa vorbesc cu nimeni… Mi se pare stupid sa scriu asta pe blog…dar nu imi pasa! Sper ca dupa un somn bun sa fiu mai optimist si mai vesel…

Cu ultimile forte mi-am amintit de faptul ca am neglijat blogul asta… Si ce? Il voi neglija in continuare! De ce? Va zic eu: din lene!

Starea asta nu are nici un motiv! Pur si simplu ma simt asa, si gata! Fara motive! Si asa nu-i pasa nimanui…

This entry was posted on Saturday, September 20th, 2008 at 8:31 pm and is filed under Aberatii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Am nevoie de o pauza…”

  1. Ndrey Says:

    Take a break :)

  2. Cedik Says:

    Bleh, stiu cum te simti… din nefericire.
    Din cate stiu, cand esti trist sfaturi de genul “va fi bine”, “o sa treaca” and shit nu te ajuta cu nimic asa ca nu ti le bag pe gat.
    Sfatul meu stii care e? Sa iti bagi ceva in tot si gata! Ia o pauza, uita de tot! E cel mai bun lucru pe care il poti face!

  3. Florian Says:

    @cedik: sa stii ca asa voi face. Imi trebuie o deconectare de la tot. O sa incerc sa o obtin. Ms :) Sa stii ca intr`adevar m`ai ajutat!

Leave a Reply