BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Prima zi de`a 11-a

Uite ca a trecut si prima zi de scoala. Nu am stat prea mult acolo ( doar vreo ora ). In principiu, revederi si povestiri.
Pe chipul tuturor elevilor din curtea colegiului, se putea citi entuziasmul declansat de inceperea anului scolar. Toti exclamau “Ura! Ce chef am de scoala!” (bineinteles, sunt ironic), cascand si avand inca ochii inchisi, semn ca ora 8.00-9.00 e mult prea devreme pentru a te trezi…
Singurii cu adevarat bucurosi, erau bobocii de cls a-9a, care inca au impresia ca daca esti la liceu esti nu-stiu-cine… Astept sa-i vad peste vreo 2 saptamani, cand vor exclama “-Mama! As da orice sa mai fiu in generala! Aici e prea greu…” ;))
Oare de ce e scoala atat de stressanta?
Eu, unul, inca nu realizez ca scoala incepe… Nici macar caiete nu mi`am cumparat. :)) La mine tot vacanta e… Insa sper sa imi revin cat mai repede, ca scoala nu ma asteapta… incepe tare din prima! :|

This entry was posted on Monday, September 15th, 2008 at 9:32 pm and is filed under Viata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Prima zi de`a 11-a”

  1. Berilac Says:

    Apai bafta la scoala! :)

  2. Florian Says:

    Ms :)

  3. Mark Says:

    Mie imi spui … deja m-am saturat de ea, si de profii care urla fara motiv … futu-i in gat de simulanti …

  4. TheBes7 Says:

    Lasă Floriane că îţi revii tu. Toată lumea o trecut prin perioade denastea. Găseşte-ţi un hobby şi nu ai să mai rămâi fără vlagă!

  5. Magic Says:

    frumos.. si la mine a fost ceva special :> ca boboc de liceu :D

  6. Florian Says:

    @Mark: Te`ai saturat cam repede! Va fi greu in urmatoarele 9 luni..:(
    @TheBes7: In cazul asta sper sa imi gasesc un hobby cat mai repede..:|
    @Magic: Sa vezi ce special o sa fie peste 2-3 saptamani. ;)).

    Succes tuturor in anul asta scolar!

  7. BBD Says:

    Hmmm…..Ma doare kapul cat ti`am citit aici toate problemele si starile de lene si alea alea…..bea un energizant ;)) …apropo….vroiam sa vorbesc ceva cu tine…..daca care cumva intri si vezi comment asta din gleseala :P …da`mi un add la id totceamfurat@yahoo.com …..si mai vb pe mess….vroiam sa te rog ceva….bft in continuare in lupta cu starea ta de lene…sper sa o invingi :D

  8. Anonim Says:

    auzi…..m`a cam luat durerea de cap citind despre problemele tale si starea ta de lene :D .. =))…in fine….vroiam sa iti spun…ca daca din greseala intri….si vezi comment asta…sper sa`mi dai add la id : totceamfurat@yahoo.com .vreau sa vorbesc ceva cu tine…si sa te rog ceva…ms anticipat .. :d ..
    P.S. : Succes in lupta continua cu starea de lene…sper sa o invingi :D

Leave a Reply