BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Increderea in fortele proprii

Asta lipseste multora dintre noi… Chiar si mie (uneori)! Si, din pacate, este unul dintre cele mai importante lucruri care te conduc spre succes, spre reusita, spre indeplinirea scopurilor proprii. Lipsa increderii ne conduce la pesimism (”degeaba incerc; sigur nu reusesc”), iar aceasta gandire negativa nu face altceva decat sa afecteze modul in care ne desfasuram activitatile si sa ne conduca spre planeta intunecata a esecului.

Inaintea oricarei incercari ne loveste nemiloasa intrebare “Oare chiar pot sa fac asta?”. De cele mai multe ori, faptul ca nu putem da un raspuns sigur, ne demoralizeaza, ne descurajeaza! Incercand sa spunem ca “da, nu e mare chestie; oricine poate sa o faca” ne ‘auto-incurajam’, iar acesta este un lucru pozitiv, insa nu suficient.

Pentru a reusi ne trebuie incredere in noi insine. Iar pentru a capata pe deplin aceasta incredere avem nevoie de cunostinte, experienta, motivatie, si gandire pozitiva. Optimismul este esential inaintea oricarei activitati. Incurajarile venite din exterior joaca si ele un rol aparte, entuziasmandu-ne, iar acest lucru este si el important!

Asadar, pentru a fi siguri de reusita, avem nevoie, pe langa pregatirea fizica si mentala, si de cea psihica, care e influentata in mod puternic de increderea in fortele proprii.

This entry was posted on Saturday, September 6th, 2008 at 3:29 pm and is filed under Aberatii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Increderea in fortele proprii”

  1. Magic Says:

    cred ca pregatirea mentala conteaza mai mult decat cea fizica.. daca cu psihicu esti praf,, atunci esti la pamant cu toate :)

Leave a Reply