BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Milogeala…

In timp ce ma plictiseam in fata calculatorului, primesc un mass, pe care, ca de obicei, nu il citesc. Dar observ totusi un link acolo, si vazand ca nu contine www.hi5, am zis sa dau click. Si vad ca cica e un site varza. Dau un click pe acolo, ca mi-am zis “poate gasesc totusi ceva interesant”. Si uite ce am gasit: un frame in care era o lista luuunga de manele. Dar ceea ce mi`a atras atentia in mod deosebit a fost un anunt de la Google Adsense, aflat in deasupra listei, deasupra caruia, la randul lui, se afla o “mica rugaminte”:

“Click Pe Reclama De Mai Jos Pentru A Ajuta Site-ul Si Pentru Ca Acest Site Sa Continue Ca Si Pana Acum. Doar Da Un Click, Ramai O Secunda Pe Site Si Gata, Nu E Nimic Ce Iti Poate Afecta Calculatorul, E Doar O Reclama De La Binecunoscutul Prieten Al Nostru Google. Iti Multumesc Mult”

A, da? Ok…Cu placere! Pun pariu ca o sa te imbogatesti prin chestia asta! Prietenul ala al tau, numit “Google” e prost? Ah… nu stie romana. Ei nu! Asa crezi tu! Nici macar nu o sa isi dea seama ca il tradezi! De ce iti tradezi prietenii? Nu e frumos din partea ta… [-(

Ah, si era sa uit. Stiu ca poti mai mult de atat! Sunt sigur ca poti fi si mai persuasiv in ceea ce priveste convingerea userilor sa clickeze pe reclama. Mult succes! :))

PS: Nu pun link catre site, ca nu merita efortul.

This entry was posted on Tuesday, August 19th, 2008 at 11:07 pm and is filed under Web. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Milogeala…”

  1. Freeware Software Downloads Says:

    Si eu am vazut asemenea “mesaje”… Daca te uiti atent pe reclama, vei gasi un link cu “Ads by Google”. Ei bine, dai click acolo si poti sa lasi feedback pentru acel site–>sa spui ca acest site violeaza TOSul Adsense si pa pa cont! :)

    offtopic: fii atent ca site-ul tau apare ca periculos pt un add-on de Firefox https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/3456. Instaleaza add-onul, se cheama WOT (Web Of Trust).
    Cineva care are acest add-on cred ca ti-a pus site-ul ca fiind “dangerous”, mie asa imi apare cand intru, asa ca rezolva problema. :)

  2. Florian Says:

    Mijto. Nu stiam ca poti lasa feedback pt siteurile cu reclama addsens.

    ps: Oare de ce e periculos blogul meu? :))

  3. Magic Says:

    generatia copiilor de pe messenger.. ce sa mai zic:(

  4. Cedik Says:

    Am dat si eu odata de un astfel de site.
    Cum stiam deja de butonul de feedback, in cateva zile a ramas fara contul de google si i-au disparut toate reclamele de pe site

  5. Magic Says:

    uite aşa putem prosti pe altii.. ma intreb? daca trimit si eu un astfel de mass la grupul meu de robotei? :)) mi`ar creste veniturile din ads?;))

  6. Florian Says:

    @cedik: mi-a placut ca anti-manele.com are ca partener descarca-manele.com =))

    @magic: Ma indoiesc…. Ca sa iti creasca veniturile din ads, ar trebui sa pui deasupra anunturilor, un text cu caracter de milogeala. :))

Leave a Reply