BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Prietenia

Am gasit o faza draguta pe net…

-

Prietenia intre femei:

O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice, el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.

Prietania intre barbati:

Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo.

-

Ce transmite aceasta gluma? Voi incerca sa comentez putin…  De exemplu, este ironizata invidia femeilor, precum si ipocrizia lor (a unora). Probabil ca cele 10 prietene abia asteptau ca femeia respectiva sa fie prinsa de sotul sau “calcand stramb”. In schimb, este dovedit faptul ca barbatii sunt mai uniti intre ei, iar loialitatea isi face simtita prezenta din plin atunci cand este vorba de a ajuta un prieten.

-

Nu stiu exact cat de adevarate sunt aceste lucruri. Am vazut si femei foarte bune prietene, fidele una alteia, si de asemeni, am vazut si barbati ipocriti si invidiosi pe altii. In orice caz, probabil ca aceasta gluma este creata doar pentru a tachina femeile. ;))

This entry was posted on Sunday, August 10th, 2008 at 3:08 pm and is filed under Distractiv, General, Web. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Prietenia”

  1. Cedik Says:

    Fetele sunt rele. Mult mai rele decat baietii.
    Ma uit de exemplu la mine si la sor’mea.
    Eu nu m-am certat niciodata cu cel mai bun prieten de-al meu. De fapt, nu m-am certat niciodata cu prietenii mai apropiati. Sora mea in schimb s-a certat cu cea mai buna prietena a ei dintr-o prostie. Timp de o luna nu si-au vorbit deloc.
    Si uite asa, avand o sora, o prietena si fiind inconjurat de ceva fete, am ajuns dupa ceva vreme la concluzia ca in general, intr-o relatie de prietenie dintre fete, una dintre ele trebuie sa domine neaparat, nu ca la baieti.

  2. Florian Says:

    Ai mare dreptate! Chiar nu m`am gandit la lucrul asta. Certurile intre fete ( prietene intre ele ) sunt foarte dese. In schimb, baietii se inteleg mult mai bine si ii vezi foarte rar sa se certe. Poate ca si din cauza ca baietii sunt ceva mai indiferenti, mai lasatori, si nu prea ii intereseaza detalii… Pe cand la fete, orice chestie, cat de mica, poate fi un motiv de cearta…

  3. Ella Says:

    sunt mult mai uniti barbatii si isi iau apararea pt k toti fac la fel si stiu ce sa spuna ca sa se scape intre ei:)) o apa si un pamant toti:)) hai k sunt si exceptii…0.1%…

  4. Ella Says:

    doamne ce comm am lasat:-o :)) oboseala..jobu’:))

  5. Florian Says:

    “o apa si un pamant toti” – ar trebui sa ma simt jicnit? :|

Leave a Reply