bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Cine da bani pe software ?

Ma gandeam la faptul ca eu, nu am in calculator nimic cumparat de mine. Filme, jocuri, programe, muzica, script-uri, toate sunt luate de pe net, gratis! Singurul lucru pe care am dat bani, este licenta antivirusului Bit Defender. In rest, nu am investit nimic!

Oare cati dintre noi, romanii, cumpara aplicatiile software necesare intr-un computer? Cred ca pc-urile romanilor sunt pline de materiale ilegale, crack-uite, luate de pe torrente sau siteuri cu continut ilegal.

Ma intrebam… oare ne poate afecta cu ceva faptul ca avem materiale ilegale in computer? Nu cunosc, deocamdata, niciun caz in care cineva sa fi patit ceva din cauza asta… :-?

This entry was posted on Saturday, August 9th, 2008 at 7:13 pm and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cine da bani pe software ?”

  1. razvan2k8 Says:

    Sincer nu cred ca da banii aproape nimeni in proportie de 96%.Sunt student la calculatoare anu4, cati din colegii mei care mai si lucreaza si activeaza in domeniu crezi ca au licente ???? Nici unul. Deocamdata legile de la noi ne permit acest lucru. Si la salariile care sunt la noi nici nu ma mir.

  2. Cedik Says:

    Haha :))
    Let’s get real.
    Daca ar avea preturi decente mi-as cumpara si eu aplicatiile dar cum nu au… alta solutie nu am.

  3. binaryfire Says:

    Inainte sa iti instalezi un soft piratat ar trebui sa te gandesti la efortul investit in acel program … Sunt oameni care au lucrat la el. Multi le luam prea mult ca si granted lucrurile astea, dar cu timpul o sa vedem noi mai ales cand se introduce trusted computing [sper numa sa nu ia o intorsatura urata chestia asta]. Si daca va intrebati daca eu am softuri ilegale, da am, dar doar pentru ca nu is banii mei ci ai parintilor. Si acum voi face o mica referinta la fanaticii de jocuri care toate porcariile le dl repede si le joaca, sincer e mai bine sa iti cumperi un joc original, il termini si il ai la suflet asa. Ce ii drept vei juca doar cate un produs sa zicem asa la 2-3 luni daca nu iti permiti dar in felul asta scazi rata la numarul orelor pierdute in fata PC-ului.
    In final nu veniti cu chestii din astea ca nu permite buzunarul pentru ca se poate, generatia tanara ar trebui sa realizeze acest lucru. Si windows original … majoritatea laptopurilor vin cu licenta win pusa.

  4. Florian Says:

    Da, asa e. Nu este respectata munca depusa de cei care realizeaza programele. Problema e ca fenomenul “nu dau bani pe software” este mult prea raspandit in Romania. Eu, de exemplu, nu mi`am pus niciodata problema sa dau bani pe soft. Si ca mine sunt multi (poate chiar peste 95%).

  5. binaryfire Says:

    Din pacate da, ii raspandita treaba asta in Romania, egoismul nostru se observa si din gunoaiele lasate pe drumuri. Sper ca torrentele sa ramana mult timp in picioare, este minunat file sharingul. Unele lucruri nu o sa le gasesti in nici un magazin apropiat sau chiar online, ori online dar la un pret fabulos din cauza taxelor de transport sa zicem, astfel singura optiune ramane file sharingul.

Leave a Reply