BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Mi-e dor …

sa mai lucrez in php & mysql. De cateva zile, ma tot gandesc, ce anume as putea face? De ce fel de site sa ma apuc? :-/ Nu reusesc sa gasesc o nisa, sau un domeniu in care ma pricep cu adevarat, si in care mi-ar placea sa lucrez, sa ma ocup de el.

-

Ma tot gandesc sa fac un site de la zero, asa, ca sa il pot trece in “portofoliu”, sau eventual sa vand scriptul. Dar nu stiu ce fel de site sa fac. Oricum, sper sa imi vina “Ideea” cat de curand, pentru ca incep sa ma cam plictisesc in fata calculatorului. :D Aveti voi ceva sugestii ( de site )? :X

This entry was posted on Friday, August 8th, 2008 at 9:14 pm and is filed under General, Viata, Web. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Mi-e dor …”

  1. razvan2k8 Says:

    Incearca sa gasesti o idee unica si sa incerci sa o dezvolti. Primul site facut de tine este si cel mai greu. Dar lucrat de la 0, MERITA, nu ca iei un script, ii dai vreo 2 click-uri aici , 3 dincolo si gata. Lucrand de la 0 capeti experienta.

  2. Florian Says:

    Ai dreptate. Si asa invat si chestii noi. ;)

  3. Cedik Says:

    Te inteleg, si eu simt la fel.
    Mi-e dor de vremea cand lucram la Chibi Generator-ul de pe Animezup.
    Mi-am gasit insa altceva de lucru si de maine o sa incep sa lucrez la inca un script :D
    Daca vrei sugestii, incearca sa faci un script ce s-ar putea vinde, eventual incearca sa clonezi alt script deja existent. Eu vreau sa fac de exemplu o clona a Quizilla.

  4. Florian Says:

    Ms pt idei. O sa caut, maine, ceva ce as putea clona. :D

Leave a Reply