BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Cea mai puternica femeie din lume…


Click aici!

-

Articolul spune tot… Banuiesc ca cel putin 90% din cei care citesc acest articol, isi formeaza opinii negative, cu privire la femeia aia. Asadar, sa vedem! Geramnii Audrey ( ca asa o cheama) se pare ca a uitat total faptul ca face parte din categoria sexului slab. E extraordinar de puternica! A uitat chiar si de frumusete! Si nu pare deloc delicata sau subtila… :-? Prima data am crezut ca este barbat! :| Ce lucru din lumea asta ar merita un asemenea sacrificiu? :|

This entry was posted on Friday, August 1st, 2008 at 7:11 pm and is filed under Distractiv, General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Cea mai puternica femeie din lume…”

  1. Cedik Says:

    Femeile reprezinta categoria sexului frumos, nu a sexului slab :)

  2. Florian Says:

    Ba a ambelor! :p Prin “slab” se refera la lipsa fortei, existenta gingasiei, delicatetii, etc, nu la lipsa kilogramelor… ;))

  3. Berilac Says:

    O punga n-ai ca sa vomit? :))

  4. Melanya Says:

    cata gingasie :-\“…delicatetze….:X:X:X……arata oribil intr-un cuvant :|:|:|

  5. Melanya Says:

    : – ” ******

  6. Melanya Says:

    dupa asta sa tot fluieri pe strada :))=))

  7. Florian Says:

    ce ai zis ultima data e chiar tare! =))=))=))

  8. Cedik Says:

    Nu, femeile reprezinta sexul frumos, nu sexul slab.
    Femeile poate ca sunt mai slabe, in medie, din punct de vedere fizic si poate ca nici acolo, daca luam in considerare proportiile. Asta nu le face un sex slab.
    E o expresie misogina si fara nici un fundament. >.<

  9. Florian Says:

    Eu nu vad misoginismul intr-o astfel de expresie… :-? Pur si simplu, asa se zice: femeile reprezinta sexul slab. Am auzit de foarte multe ori expresia asta, si nu a fost nimeni acuzat de misoginism… Tot de multe ori am auzit si “sexul frumos”. Deci cred ca nu e nicio problema… :-?

  10. Cedik Says:

    Eu am auzit doar de sexul frumos.
    Misoginismul din sexul slab consta din analogia dintre femei si fapturile slabe.
    In fine… nu mai conteaza :-j

  11. Florian Says:

    Asa, cand le spunem “sexul frumos”, putem fi acuzati de discriminare… ;)) In fine, chiar nu mai conteaza. ;)

  12. Cedik Says:

    Pai pe cine discriminam? :))
    Nu noi facem asa ceva, natura :-\

  13. Andrei Says:

    Ai dreptate Cedik

  14. Florian Says:

    @Cedik: Natura ii face si pe negri, negri. Dar daca spui “ba negrule!”, esti acuzat de rasism. Tot asa, natura le face si pe femei frumoase. Si nu e discriminare sa spui “femeie, esti frumoasa!”, insa mie mi se pare discriminare sa spui “barbatii nu fac parte din categoria sexului frumos”. Iar “femeile reprezinta sexul frumos” cam acolo bate. ;) Oricum, deja aberez. :))

Leave a Reply