bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

La naiba! Recunoaste!

Imi place foarte mult sa joc Fifa 08. Am jucat mult timp si inca mai joc, motiv pentru care pot spune ca am devenit destul de bun. Am patit, foarte curand, o faza care m-a deranjat putin. Jucasem un meci, cu cineva. Ma conducea cu 1-0, motiv pentru care am inceput sa joc cum trebuie. Scorul final fusese de 5-1 pentru mine. Si primesc o replica de la cel cu care am jucat, cum ca “-ai avut noroc meciul asta! Ca sunt mai bun ca tine!”.

WTF!? Dai 5 goluri din noroc? Si daca era doar meciul asta, nu m-ar fi deranjat. Insa cand vezi ca tu castigi 9 din 10 meciuri jucate cu el, si tot el e ala cu “sunt mai bun ca tine”, pur si simplu e ridicol!

Toti dintre noi ar trebui sa ne cunoastem limitele si sa le si recunoastem. Asta e! Daca nu sunt mai bun de atat (nu neaparat la fifa, ci in general), macar am puterea sa recunosc. Dar e foarte greu sa spui: “Da, frate! Esti mai bun ca mine! “. De ce? Pentru ca esti lovit in orgoliu! Si fiecare din noi e orgolios! Poate ca ne e frica ca limitele noastre sunt mici sau nu suntem multimiti de ele si incercam sa ascundem acest lucru. Dar nu asta este solutia! Nu negarea! Negarea nu face altceva decat sa acopere cu ceata limitele, nu sa le sporeasca! Solutia consta in perseverenta, in dorinta de a progresa, in replica “Ok! Atat am putut acum! Data viitoare fac mai bine!”.

This entry was posted on Monday, August 18th, 2008 at 1:23 pm and is filed under Reflexii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “La naiba! Recunoaste!”

  1. edy Says:

    Fifa e cu 10 clase sub Pro Evolution Soccer.

  2. Florian Says:

    Da. Dar placerea de a juca cu un computer ( pes ), e cu 100 de clase sub placerea de a juca cu un om (fifa). Si asta pt ca pes nu merge in retea. ;)

  3. edy Says:

    da,dar daca la pes s-ar putea juca mulyplayer ca la fifa(fara licenta si chestii de astea),sunt convins ca din ce in ce mai putini vor mai juca fifa.

  4. Florian Says:

    normal ca da! ;)

  5. Cedik Says:

    Nu ma pricep la Fifa, dar la un asemenea scor e clar cine se pricepe si cine nu :-\
    Felicitari! Eu cred ca l-ai invins pe cinstit ;)

  6. Freeware Software Downloads Says:

    Sunt de acord cu tine. Si mie imi place fifa08 :)

  7. Florian Says:

    Ma bucur ca ganditi la fel ca mine. :)

Leave a Reply