BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Incepe Liga I 2008-2009

Iata-ne ajunsi pe data de 25 iulie… Maine incepe o noua editie a Ligii 1. Iata programul meciurilor primei etape:

Etapa 1 – Sambata, 26 iulie
U Craiova – Poli Iasi 18:00

FC Brasov – Urziceni 18:00

Gaz Metan – Otelul 18:00

Buzau – Farul 21:00

FC Arges – Poli Timisoara 19:303
Rapid – Bistrita 21:15

Duminica, 27 iulie
Otopeni – CFR Cluj 19:30

Pandurii – Dinamo 21:15

Miercuri, 30 iulie

Vaslui – Steaua 20:30

 

O etapa care nu se anunta una foarte interesanta… este o etapa de “incalzire”…

CFR Cluj are foarte multi jucatori in lot, si pare o echipa cu mari sanse la castigarea titlului. Cu toate acestea ma indoiesc ca “granzii” bucuresteni vor mai admite sa castige tot o echipa din provincie. Dupa parearea mea, CFR mai trebuie sa astepte inca 15 ani ca sa mai castige inca o data titlul. Mai ales ca acum, toate echipele cu care vor juca, vor fi mult mai motivate… In editia trecuta, clujenii nu erau o echipa “bagata in seama” si au profitat de asta…

Rapid pare echipa cu sansele cele mai mari la locul 1 (dupa umila mea parere). Au facut transferuri serioase, iar rezultatele din meciurile amicale le permit sa spere.

Steaua a facut si ea transferuri, insa nu o vad castigand titlul… Nu prea a impresionat cu nimic…

Dinamo a fost o anonima pe piata transferurilor din vara asta, si tot o anonima a fost si in meciurile amicale pe care le-a disputat, in care nu a impresionat neaparat… Cu toate acestea, daca ne gandim la faptul ca vin dupa un sezon dezastruos, sigur vor fi motivati si vor pune serioase probleme favoritelor. Tot timpul, dupa un sezon nasol, Dinamo a jucat exceptional. In plus, Rednic pune pret pe omogenitatea lotului (nefacand nu stiu ce transferuri), si din pricina acestui lucru, indraznesc sa o consider favorita.

This entry was posted on Friday, July 25th, 2008 at 9:15 am and is filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply