BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

OMG!

Stateam si ma gandeam ( :-? )… si incercam sa numar orele pe care la petrec in fata calculatorului… Si cum ador matematica ( :D ), m-am apucat de socotit…

Cred ca depasesc usor 8-9 ore / zi in fata monitorasului (considerand o zi normala, de vacanta, in care nu am alte activitati). Dar presupun ca imi petrec doar 7h/zi… ca sa fiu sigur ca rezultatul va fi cat se poate de real. Asadar, 7h/zi inseamna 49 de ore pe saptamana… adica aproximativ 196 de ore pe luna… adica 2352 de ore pe an… Ceea ce inseamna 100 de zile pe an! /:)

Doamnee :-o ! Prima data am crezut ca am gresit la calcul. Nu-mi vine sa cred! Pare enorm de mult! :| Cred ca e timpul sa reduc timpul petrecut in fata monitorului… Deci mie, 30% din timpul meu, din viata mea, e “risipit” in fata calculatorului… Intr-adevar, nu fac lucruri inutile, deci nu e prea corect sa il numesc “risipit”, insa cred ca e prea mult! E clar ca trebuie sa imi gasesc si alte activitati! :D

This entry was posted on Saturday, July 26th, 2008 at 9:56 am and is filed under Viata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “OMG!”

  1. Cedik Says:

    Depinde si ce faci in fata calculatorului.
    Daca freci menta, e timp irosit. Dar daca mai si lucrezi la calculator e altceva. Eu probabil petrec si mai mult timp de cat timp, dar am si de lucru (as in paid stuff).
    Crezi ca daca ai freca menta toata ziua in fata pc-ului sau daca ai sparge seminte in fata blocului ar fi mare diferenta?

  2. Florian Says:

    Nu ar fi o mare diferenta… cel putin spartul semintelor e mai sanatos decat statul in fata monitorului, frecand menta. :D

Leave a Reply