BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Sa incercam sa traim…

Ne aflam intr-o lume in care cuvantul “agitatie” este unul foarte sugestiv, cu referire la starea in care ne aflam. Aceasta lume, este descrisa in primul rand, prin fum, mizerie, bani, zgomot infernal, poluare, crime, interes, egoism, razboi, ura, stress, etc. Toti vor bani, toti vor masini scumpe si case mari, toti isi sacrifica viata pentru a obtine aceste lucruri. Materialismul pune stapanire pe toata nava umana. “Scopul scuza mijloacele” devine deviza a din ce in ce mai multor oameni… Cu totii se plang de faptul ca este agitatie, ca este poluare, ca nu este comunicare… Toti vor schimbarea… dar nimeni nu se schimba!

Parca e un scenariu desprins dintr-un film horror… E real? Nu, nu e! Dar va deveni real daca se continua in ritmul asta! Furtuna este foarte aproape de nava Terra, iar in conditiile in care, intre pasageri nu exista unitate, intelegere, iubire, ci doar egoism si ura, nava este una foarte frageda, si va fi distrusa imediat, incepand de la panzele relatiilor de prietenie si omenie, continuand cu catargele iubirii, si terminand cu puntea vietii…

Oare viata noastra inseamna doar interes, dispretuire si materialism? Bineinteles… ca nu! Viata noastra trebuie sa fie si este caracterizata de visele copilariei, de nebunia adolescentei, de seriozitatea maturitatii… Viata este plina de culori, iar gustul sau este unic! Acum ia si sapa! Sapa spre adevarata ta viata! Cand o vei gasi, scutura-te de praf si zambeste!

This entry was posted on Wednesday, July 23rd, 2008 at 12:08 pm and is filed under Reflexii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Sa incercam sa traim…”

  1. Cristian Says:

    Frumos materialul postat de tine.Felicitari!Se pare ca faci parte din categoria copiilor intelepti veniti dupa 1980…Frumos si blogul tau….Ma bucur ca suntem prieteni si ca putem discuta lucruri care sunt cu adevarat importante pentru sufletul nostru.Pe curand…Ciao!:)

  2. Cedik Says:

    Aici nu ai dreptate chiar din toate punctele de vedere.
    Dupa cum ne spunea un profesor odata la unul din putinele cursuri la care studentii veneau de placere, exista oameni simplii care au motive de fericire simple. Un gratar, o bere, o manea si se simt impliniti. Pentru ei viata inseamna doar interes si materialism, pentru ca pur si simplu asa au fost construiti si e ceva care tine destul de mult de inteligenta si cultura lor.
    Doar omul care trece de un anumit prag incepe sa isi puna genul asta de intrebari.

  3. admin Says:

    Ai dreptate… Acum stau si ma intreb, oare nu e mai bine sa fii simplu si sa nu ai o viata prea complicata? Eu, personal, nu cred ca as putea, pt ca nu imi sta in fire sa ma multumesc cu putin, si vreau ca viata mea sa nu insemne doar interes si materialism…

  4. Cedik Says:

    Din anumite puncte de vedere e mai bine. Daca ai fi mai simplu, cu siguranta ai fi mai fericit. Insa cum nu esti, nu o sa iti doresti niciodata sa fii simplu, desi stii ca poate ti-ar fi mai bine asa, pentru ca stii in acelasi timp ca sunt multe alte lucruri in viata care iti pot aduce satisfactii mult mai mari.

  5. admin Says:

    Insa pt acele mari satisfactii trebuie sa lupti mult… ;)

  6. Cedik Says:

    Nici nu ar avea farmec altfel!

    P.S. Iti dau si tie acelasi sfat pe care i l-am mai dat cuiva recent… Schimba-ti si tu display name-ul pe blog in Florian sau ce preferi tu, ca e cam ciudat sa vorbesti cu “admin”

  7. admin Says:

    ok..te voi asculta… :D

  8. Cedik Says:

    Daca doresti, desigur :))

  9. Florian Says:

    Multumesc ca ma lasi sa aleg. :D :))

Leave a Reply